Merken

Excel networking

Excel biedt oplossingen voor infrastructuren van wereldklasse. Connectron levert onder andere Excel patchkasten, panelen, bekabeling en connectoren. De producten van Excel leveren topprestaties, zonder compromissen. Excel wordt aangedreven door een team van experts uit de industrie en zorgt altijd voor de nieuwste innovaties. Zo overtreffen ze keer op keer de norm van de industrie. Dat doen ze niet alleen op het gebied van kwaliteit en prestaties, maar ook op technische conformiteit en het gemak van installatie en gebruik.

Bekijk website

Kerpen Datacom

Kerpen is gespecialiseerd in eersteklas draden, kabels en bekabelingssystemen, evenals aanverwante producten. Ze bieden innovatieve oplossingen die wereldwijd worden gebruikt in telecommunicatie, IT, gezondheidszorg en energie. Kerpen geeft prioriteit aan tevredenheid van de klant door optimale verbindingen te faciliteren. Opgericht in 1917, is het bedrijf uitgegroeid tot een gerenommeerde wereldleider in de industrie van bekabelingssystemen.

Bekijk website

A title

Image Box text

Over Connectron

Bij Connectron hebben we alles in huis om een netwerk te bouwen: van gedegen advies over ons ruime assortiment tot snelle levering op locatie. Gaat u een geheel nieuw netwerk installeren, of voorziet u in een uitbreiding van een bestaand netwerk? Ons deskundige team staat dagelijks voor u klaar. Bent u benieuwd geworden? Lees meer over wie wij zijn.

Lees meer over ons