A title

Image Box text

Over Connectron

Bij Connectron hebben we alles in huis om een netwerk te bouwen: van gedegen advies tot een ruim assortiment en snelle levering op locatie. Gaat u een geheel nieuw netwerk installeren, of voorziet u in een uitbreiding op een bestaand netwerk? Ons team staat dagelijks klaar met deskundig advies.

Connectron is al meer dan twintig jaar leverancier voor netwerkinfrastructuren in de Benelux. Naast het leveren van producten die worden gebruikt bij het aanleggen van een netwerk, is Connectron er ook voor het begeleiden bij het budgetteren, calculeren en uitwerken van projecten. Het team van Connectron heeft niet alleen uitgebreide kennis over de producten, maar ook over netwerkinfrastructuren. Op die manier kunnen wij u ondersteunen in alle fasen van uw project, van de voorbereiding tot de oplevering.

Het adviseren, ontwerpen en leveren van producten voor netwerkinfrastructuren is zeer specialistisch werk. Wilt u de werkdruk op uw projectmanagers verminderen of bent u op zoek naar iemand die met u meedenkt? Schakel dan de expertise van Connectron in. Zo bent u tijdens een project altijd verzekerd van producten uit een uitgebreid assortiment, een snelle levering en een deskundig advies.

Gaat u een compleet nieuw netwerk installeren of in de uitbreiding van een bestaand netwerk voorzien? Heeft u advies nodig over een bepaald product? Neem dan contact op met het team van Connectron. Wij helpen u graag verder. De producten die wij aanbieden zijn onderverdeeld in de volgende categorieën:

  • ​Bekabeling – Koper- en glasvezel
  • Connectivity – Connectoren, outlets en patchpanelen
  • Patchkasten – Data- en serverkasten, wandkasten

Connectron heeft een zeer compleet assortiment en ruime voorraad, hierdoor kunnen ​we al deze producten snel op uw gewenste locatie kunnen leveren.

Het team van Connectron Systems

De ontwikkelingen binnen de informatie- en communicatietechnologie (ICT) gaan razendsnel. Zo snel, dat er steeds meer wensen en eisen worden gesteld aan de oplossingen voor netwerken. De complete integratie van advies, ontwerp en levering is een must geworden. Bij Connectron zijn we er dan ook op gericht om u verder te helpen. 

Twijfelt u of producten eigenlijk wel samengaan? Bent u op zoek naar dé uitkomst voor een netwerk? Neem dan contact op met Connectron. Door de combinatie van deskundig advies, een uitgebreid assortiment en een snelle levering laten we samen uw project slagen.

Onze medewerkers beschikken over uitgebreide kennis en ervaring. Door de jarenlange ervaring van Connectron zelf, maar zeker ook van onze medewerkers, zijn we in staat om de kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid van een project te waarborgen. Ons team staat voor u klaar.