Onze diensten

Bij Connectron vinden we het belangrijk om onze relaties alles te kunnen bieden om een netwerk te bouwen. Daarom doen wij graag waar we goed in zijn: het leveren van hoogwaardige kwaliteit producten op gebied van netwerkinfrastructuren. Daarbij willen wij onze relatie zo goed mogelijk kunnen helpen. Zo willen we kunnen leveren wanneer het nodig is en de klant bij kunnen staan met raad en daad. Met onze specialistische werkwijze én hoogwaardige producten doen wij er alles aan om onze duurzame relaties te onderhouden.

Daarom biedt Connectron naast een zeer compleet assortiment diverse vormen van dienstverlening aan. Daardoor zijn wij dé ideale partner om mee samen te werken in iedere fase van uw project. Hieronder leest u welke diensten wij naast ons ruime assortiment aanbieden, lees dus vooral verder.

Leverancier van netwerkcomponenten

Connectron onderscheidt zich door het bieden van een ruim assortiment aan hoge kwaliteit producten. Daar hoort bij dat wij leverancier zijn op het gebied van netwerkcomponenten.  Wij leggen je graag uit wat netwerkcomponenten inhouden en hoe wij u er mee verder kunnen helpen.

Een netwerk is een systeem van onderling verbonden apparaten, zoals computers, servers en routers, die met elkaar kunnen communiceren en gegevens kunnen uitwisselen. Om een ​​netwerk goed te laten functioneren, is het afhankelijk van verschillende belangrijke componenten. Daarbij moet u denken aan hubs, switches, routers, kabels en connectoren. Over het algemeen werken deze componenten samen om apparaten op een netwerk in staat te stellen gegevens uit te wisselen en met elkaar te laten communiceren. Iets wat steeds belangrijk wordt in het huidige IT-landschap. Daarnaast zouden zonder deze componenten netwerken niet goed kunnen functioneren.

Bij Connectron vindt u een groot assortiment aan verschillende soorten netwerkcomponenten. Wij leveren graag en uitsluitend hoge kwaliteit producten en gedegen advies. Bekijk daarom vooral onze producten, andere diensten of neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder, ook op het gebied van netwerkcomponenten. 

Verhuur van Fluke Networks meetapparatuur

Bent u van plan een netwerksysteem te installeren? Dan is het belangrijk dat u het netwerk goed laat testen. Connectron beschikt over hoogwaardige meetapparatuur van Fluke Networks. Dit merk heeft het oplossen van netwerkvraagstukken hoog in het vaandel staan. De producten van Fluke Networks bieden een grondig inzicht waarmee netwerk gerelateerde ontwikkelingen gemakkelijk geïdentificeerd kunnen worden. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface wordt het testen van uw netwerk erg eenvoudig.

Bij Connectron werken wij graag met de producten van Fluke Networks. Daarom is het mogelijk om deze hoogwaardige netwerkmeetapparatuur voor een bepaalde periode te huren. Heeft u interesse in het huren van meetapparatuur? Neem dan vooral contact met ons op.

Technisch advies

De technische ontwikkeling van de digitale wereld gaat snel en stopt nog lang niet. Het kan daardoor lastig zijn om alle nieuwe technologieën en mogelijkheden in de gaten te houden. Gelukkig zijn wij bij Connectron altijd up-to-date, wij helpen u dan ook graag met al uw technische vraagstukken. Heeft u vragen over een specifiek product? Weet u niet zeker of bepaalde producten goed samengaan? Of heeft u behoefte aan ander technisch advies? U kunt te allen tijde terecht bij onze deskundige medewerkers. 

Uw technische vraagstuk inspireert ons, daarom zullen wij u altijd voorzien van een professioneel afgemeten advies. Mogen wij u verder helpen met uw technische vragen? Neem dan vooral contact met ons op, of vraag een adviesgesprek aan.

Trainen van monteurs

Zoals beloofd is Connectron dé ideale samenwerkingspartner in iedere fase van uw project. Naast dat wij een ruim assortiment aan producten hebben, bieden wij ook trainingen aan waarin we monteurs leren hoe ze met onze concepten om moeten gaan. Onze trainingen gaan bijvoorbeeld over hoe een datanetwerk precies moet worden geïnstalleerd. Doordat onze trainers kennis hebben over al onze producten en concepten, bent u verzekerd van een goede training. Hierdoor kunnen de monteurs direct na de training aan de slag.

Doordat Connectron ook bij kan dragen aan het overdragen van kennis, bieden wij het totale concept. Mogen wij u verder helpen op het gebied van trainingen? Neem dan vooral contact met ons op, wij staan voor u klaar.

Prefabricage

Naast ons assortiment aan losse producten, bieden wij ook prefab oplossingen aan. Bent u op zoek naar op maat gemaakte producten? Dan helpen wij u graag verder. Wanneer u kiest voor prefabricage bespaart u veel kostbare tijd. Dankzij onze kwalitatief goede prefab afdeling kunnen wij voorzien in producten zoals patchkabels, prefab glasvezelkabels en veel meer. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld ook helpen met de bouw van panelen.

Wilt u tijd besparen en gegarandeerd zijn van goede producten? Kies dan voor een van onze prefab oplossingen. Vraag vooral een adviesgesprek aan of neem contact op voor meer informatie over prefabricage.

A title

Image Box text

Connectron is u graag van dienst

Heeft u interesse in een van onze overige diensten? Of wilt u meer informatie ontvangen? Vraag dan een adviesgesprek aan of neem contact met ons op, het deskundige team van Connectron staat voor u klaar. Benieuwd naar wie wij zijn? Bekijk dan eens onze over ons pagina.